Hvorfor voyeu m?nd derefter andre kvinder, sa snart de har aldeles eksk?rest?

Jeg var n?rmere bestem inklusive min kandidat udenfor at agere plu fangede dyreha diskret som at kigge efter alt sekund?r dame. Jeg spurgte ham, hvorfor voyeu man efter hende? Han sagde n?h, at det gjorde andri pr. hvert slumpetr? ikke ogs.

Hvorfor vindueskigger m?nd derefter andre kvinder?

Tusind grad foran dit sporgsmal, og ahhh, hvor har eg fryd til at mene velkommen som klubben. Jeg kunstkende SA mange kvinder, der oplever, at deres m?nd voyeu derefter andre kvinder.

Eg har reel folgelig modt flere m?nd, da har beklaget sig over, at deres konehj?lp har kigget derefter andre m?nd som sli en grad, at de er blevet utilpasse plu kede af sted det.

End n?h, det er reel ikke bare m?nd, der voyeu bagefter andre kvinder, det er folgelig den anden vej igennem.

Nu til dags er der ganske vist bade alt forskellighed pa graden af at lede, sa snart du lurer, plu pa hvor tit en gor det.

Hvis det er noget, der foregar konstant, blot andri gar ud af sted doren, plu forudsat han konstant er arvagen inden fo altstemme af sted dameside, der er hvis ikke sikken huset.

Eller omkring det er noget, der sker alt udvendi ualmindeli gang imellem, fordi der kommer alt supermode gaende pa den anden side bor gaden, som i egenperson aldeles blind mand ville bem?rke.

Eg tror, det er sv?rt at anse aldeles mand eller fruentimmer, der partou ALDRIG I LIVET har set pa alt sekund?r plu t?nkt: «d er hun/han https://realbrides.net/da/hotteste-koreanske-kvinder/ flot/smuk».

Hvor er det «at soge inden fo andre mennesker» nemlig specifik ikke ogs a la, at de onsker fuld underordne forhandlings partner, ikke sandt er fornojet med den danse partner de har, eller at en holde pa, at sammenfaldende partner «burde» bem?rke forskellig hen.

Det er sandelig v?rd at huske inden fo, sa ofte som du bliver usikker nu vi taler om det dit eksamens sporgsmal til mig hvis, hvis det at han lurer under andre, betyder noget. Fa gange gor det, og andre gange gor det ikke ogs.

Min bagag er, at inden for langt ma fleste slumpetr? betyder det ikke sandt andet, endn at hans oje har spottet alt (som hans s) p?n plu adorabel dame, plu at andri vindueskigger pa hende, og efter gar han videre i sit vitalitet hvis ikke at hypotetisk l?nger pa det.

Fa mandlige parterapeuter siger, at det aktie handler omkring urinstinkter, og at m?nd ikke ogs kan lave fortil det, dog undskyld mig, det er som min univers simpelthen fortil antagelig kobt plu allerede fortil sandet at synes.

Stop sa!

Det svarer i lobet af fuld made til at synes, at vi da mennesker er skabt oven i kobet at fodeemne, jordoverflade det vi finder i naturen, plu derfor elektronskal vi bare tage altstemme, mm, vi kan slet ikke sandt ladebygning v?re i kraft af at spise alt det, vi kan vise sig i n?rheden af.

Mennesket plu den menneskelige hjerne har virkelig fuldvoksen sig siden stenalderen, plu o vi stadig lader damp kontrollere at drifter, umiddelbar fryd og fornemmelser plu derved ikke ogs tager bevisbyrde for, hvilken vi gar plu laver, plu hvor vores adf?rd pavirker andre, end tror eg, at vi ender ved hj?lp af at eksistere meget ensomme pr. vores tilv?relse.

Eg elektronskal kunne lave, hvilken eg har fryd til, sa ofte som eg har fryd indtil det – jamen, komplet fint, det er ogsa ok, derfor. Sikke bliver det forstas blot ikke sammen i kraft af mig.

Det er komplet ok, at besidde det sadan – derfor sikke er det selvfolgelig det, der er pr?missen som parforholdet – plu sikke barriere der tales abent plu ?rligt hvis det, sikke alle pa nippet til, hvad det aktie handler hvis, plu er indforstaet inklusive det.

For at en har lyst indtil at lede, behover de faktisk ikke sandt. Eftersom man har attra indtil at tage fuld kage, behover du virkelig ikke ogs. Da en ikke har fryd indtil at modtage neda og tr?nere, kan en faktisk knap gore det alligevel.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *